Over Oco

Over Gotink Oco Maaltijden

Gotink Oco Maaltijden bestaat sinds begin 2023, voorheen waren dit de zorgmaaltijden van Resto Oco. De menukeuze is door de overname flink uitgebreid. De keuzes bestaan onder andere uit seizoensgebonden, internationale, luxe, vegetarische en 'Hollandse pot' maaltijden.

Oco komt al tien jaar (sinds maart 2013) met maaltijden aan huis in Ommen en vanaf 2023 zijn dit dus de heerlijke Gotink Oco Maaltijden. Lekkere, verse en gezonde maaltijden koken is waar ze bij Gotink Catering uit Deventer al meer dan 40 jaar goed in zijn. Onder de noemer Gotink Maaltijden komen wij in de volgende gemeentes: Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Rijssen - Holten, Raalte, Olst - Wijhe, Voorst, Lochem en Hellendoorn. Met de overname van Oco komt Gotink Oco Maaltijden ook in de gemeente Ommen. In de dorpen tussen de verschillende gemeentes worden uiteraard ook Gotink Maaltijden bezorgd.

In de bebouwde kom van Ommen bezorgen wij de warme maaltijden aan huis. Buiten de bebouwde kom van Ommen en in de verder omgeving bezorgen wij de koelverspakketten van Gotink Oco Maaltijden.
 

Gotink Oco Restaurant
Het gezellige pop-up restaurant ligt in het centrum van Ommen op de brugstraat 16. Naast het restaurant zijn er sfeervolle winkels en genoeg mogelijkheden om de auto te parkeren.

Het pop-up restaurant zal een aantal keer per jaar open gaan. Bekijk hier meer informatie over het Gotink Oco Restaurant en de openingen.

Bij een opening zal u waarschijnlijk kunnen langskomen voor een brunch/lunch, kop koffie/borrel met wat lekkers of diner/buffet/proeverij.

Kom langs bij het pop-up restaurant. Bezoek de OCO ijs pagina om meer te weten te komen over de geschiedenis van OCO en de uitspraak: ’t Giet ow goet bi’j al wa’j doet.


Gotink Catering
uit Deventer
heeft Resto OCO overgenomen. Wij gaan verder onder de naam
Gotink Oco Maaltijden
Brugstraat 16
7731 CT Ommen
t 0529 451 429
e info@gotink-oco.nl

Gotink Oco Maaltijden bezorgt warme en koelvers maaltijden aan huis. De warme maaltijden bezorgen wij in Ommen en de koelvers maaltijden in Ommen en omgeving.

Het Gotink Oco Restaurant: bekijk hier meer informatie over het pop-up restaurant en de volgende opening.