ZorgmaaltijdenZorgmaaltijden

In 2013 is Resto OCO begonnen met het bezorgen van warme maaltijden voor ouderen in de bebouwde kom van Ommen. Zes dagen in de week worden de warme maaltijden tussen 11.30 en 13.00 bij u bezorgt . Wilt u maaltijd liever s'avonds nuttigen dan is dat geen probleem , omdat de maaltijd s'morgens vers is bereid kunt u de maaltijd in uw koelkast laten af koelen . U hoeft hem dan alleen maar s'avonds op te warmen op een bord in de oven of magnetron. Voor ouderen die op zondag een zorgmaaltijd nodig zijn, kan deze op zaterdag koud worden geleverd. Onze maaltijden worden met zorg elke dag vers voor u klaar gemaakt . Wij voegen geen conserveringsmiddelen toe, daardoor blijven smaak en structuur behouden. Onze maaltijden zijn 1 á 2 dagen houdbaar in de koelkast. Met diëten of speciale wensen houden wij graag rekening. De maaltijden zijn qua hoeveelheden samengesteld volgens landelijk geldende normen.  

Hoe werken wij
Tijdens het eerste contact zullen wij u vragen om uw gegevens en uw wensen. En eventueel met u de lijst invullen. U hoort dan meteen hoe laat u uw maaltijd ongeveer kunt verwachten. Elke week krijgt u bij de eerste maaltijd van de week een invulformulier voor de daarop volgende week, hierop kunt u aankruisen op welke dagen u eten wilt en een keuze maken uit de 2 menu’s. (Deze lijst kunt u digitaal ontvangen en invullen).Vaak heeft u keuze uit 2 soorten vlees, groenten en aardappel producten. Soms ook een eenpan gerecht als pasta, oosters of stamppot. De lijst kan bij de eerstvolgende maaltijd mee gegeven worden aan de bezorger. De maaltijden kosten € 8,50  een bakje rauwkost 0,80 en toetje 0,80. Eén keer per vier weken krijgt u een factuur . Bestelde maaltijden kunt u tot 24 uur van tevoren telefonisch af melden en worden dan niet berekent. Krijgt u een gast die mee wil eten dan kunt u tot 24 uur van tevoren telefonisch een extra maaltijd bestellen.

Wij willen u er wijzen dat ondanks het Coronavirus wij voor de zorgmaaltijden nog steeds nieuwe gasten aannemen . En dat dit ook kan voor een korte periode.
Resto OCO                                                       

Brugstraat 16
7731 CT Ommen                                                    
T. 0529 - 45 14 29
E. info@resto-oco.nl


Geachte Gast(en),

i.v.m.de personele bezetting is onze bestelsite voorlopig gesloten.
U kunt wel van woensdag t/m vrijdag tot 17.30 maaltijden bestellen

Eerste en Tweede kerstdag geslotenOpeningstijden;

Maandag; 10,00-18.00 afspreken van catering
Dinsdag ; 10.00-18.00  afspreken van catering
Woensdag; 10.00 -18.00 voor  bestellingen en afspreken van catering
Donderdag; 10.00- 18.00 voor bestellingen en afspreken catering
Vrijdag; 10.00- 18.00 voor bestellingen en  afspreken catering
Zaterdag; 10.00 - 18.00 voor afspreken catering
Zondag; geslotenGeachte gast(en),
i.v.m. ziekte binnen ons team zijn wij genoodzaakt om ons restaurant tijdelijk te sluiten.
Onze bestelsite is wel open en hier kunt u maaltijden bestellen om telaten bezorgen of om af tehalen; e-food.nl/ommen/resto-oco

Ook blijven wij buffetten, hapjes of andere catering verzorgen, hiervoor kunt u bellen met 0529-451429 of een e-mail sturen naar; resto-oco.nl.

Wij hopen zo spoedig mogelijk weer open te kunnen, en zullen u hiervan op de hoogte brengen via deze site of de sociale media

Met hartelijke groet,
Roel & Wilma v/d Vegte
en het team van Resto OCO