Maaltijdservice

Gotink Oco Maaltijden aan huis

Voorheen de zorgmaaltijden van Resto Oco.

Vanaf 2023 bestaat Gotink Oco Maaltijden: een warme en koelvers maaltijdservice die de maaltijden aan huis bezorgt. Bij deze maaltijdservices kunt u kiezen uit een breed assortiment aan warme en koelverse maaltijden. Of u nu op zoek bent naar Hollandse pot, een smakelijke pasta of een lekkere curry, er is voor ieder wat wils. De menu's worden wekelijks vernieuwd, zodat u altijd kunt genieten van nieuwe, verrassende en/of seizoens gerechten.
Bekijk de maaltijdservice menu opties.

Het bestellen van de maaltijden kan eenvoudig via een menulijst of online worden gedaan. U kiest gewoon de maaltijden die u wilt bestellen en geeft aan op welke dag u ze wilt ontvangen. De maaltijden worden vervolgens warm thuisbezorgd. Ook kan u kiezen voor een koelvers maaltijd, deze maaltijd kunt u op elk gewenst moment opwarmen en zo van een verse maaltijd genieten.
De warme maaltijden leveren wij op maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur aan huis. Op dinsdag- en vrijdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur leveren wij de koelvers maaltijden bij u thuis af.

De Gotink Oco Maaltijden zijn niet alleen gemakkelijk te bestellen en te ontvangen, maar ook gezond en voedzaam. De gerechten worden bereid met verse ingrediënten en er kan rekening gehouden worden met verschillende diëten en voedingsvoorkeuren. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor vegetarische of zoutarme maaltijden.

Als u op zoek bent naar een gezonde en gemakkelijke manier om van heerlijke maaltijden te genieten, dan is onze warme of koelvers maaltijdservice een geweldige keuze. Met een breed assortiment aan gerechten, eenvoudig te bestellen en de maaltijden aan huis bezorgd, bieden onze Gotink Maaltijden alles wat u nodig heeft om gezond en gemakkelijk te eten.
 Gotink Catering
uit Deventer
heeft Resto OCO overgenomen. Wij gaan verder onder de naam
Gotink Oco Maaltijden
Brugstraat 16
7731 CT Ommen
t 0529 451 429
e info@gotink-oco.nl

Gotink Oco Maaltijden bezorgt warme en koelvers maaltijden aan huis. De warme maaltijden bezorgen wij in Ommen en de koelvers maaltijden in Ommen en omgeving.

Het Gotink Oco Restaurant: bekijk hier meer informatie over het pop-up restaurant en de volgende opening.